Rodia

Rodia își ia numele din latina granatus însemnând „abundent în boabe.”

Originar din Orientul Mijlociu de peste 4000 de ani, rodia este caracterizata ca un puternic antioxidant, de 3  până la 4 ori mai mare decât vinul roșu și ceaiul . Este bogat in polifenoli (tanin) și antocianine, antioxidanți conținuti în sucul de fructe, coaja și care acționează sinergic. Rodia aduce o cantitate considerabila de vitamina B6 si vitamina C. Consumat ca juice are un puternic efect racoritor in perioada calda, de altfel bogat in fibre asigura un tranzit intestinal fiind promovat in acest sens.

Citește mai mult

Diete

Dietele disociate vă permit să mâncați indiferent de oră sau de cantitatea specifică de alimente proprie fiecărei săptămâni, diferența fiind făcută de un sistem unic care face combinații bazate pe 4 tipuri de diete: Roșu reprezintă dietele proteice Verdele reprezintă dietele calorice Galbenul reprezintă dietele neutre Albastrul reprezintă diete pe bază de carbohidrați